www.svmontalt.cat


Podeu escoltar l'àudio del Ple Municipal en aquest  ENLLAÇ 

Ple municipalEl passat dijous dia 25 de gener es va celebrar una nova sessió ordinària del Ple Municipal a l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt on hi van assistir els regidors tant del Govern com de l'oposició.

Durant la sessió es van aprovar els següents acords:

  • Nomenament de jutge/ssa de Pau substitut/a 2017/2021: per unanimitat de tots els grups es va aprovar designar la Sra. Rosalia Oller com a jutgessa de Pau substituta, càrrec que ja ha vingut ocupant els darrers 4 anys.
  • Nomenament de secretària del jutjat de Pau-Registre Civil: per unanimitat de tots els grups es va aprovar nomenar la Sra Cristina Romero Pareja com a nova secretària del Jutjat de Pau-Registre Civil de Sant Vicenç de Montalt.
  • Modificació de la periodicitat de les sessions de Ple: per unanimitat de tots els grups es va aprovar modificar la periodicitat de les sessions de ple que passaran a celebrar-se amb caràcter mensual, a excepció dels mesos d'agost i desembre, i tindran lloc l'últim dijous, no festiu, de cada mes, a les 20:00 hores, a la Sala de Sessions de l'Ajuntament, o lloc habilitat a l'efecte.

El Ple també va debatre les dues mocions que tot seguit es detallen:

  • Moció per exigir a la Generalitat l'abonament del deute pendent de les escoles bressol, presentada pel PSC: per unanimitat de tots els grups es va aprovar la moció després d'introduir-hi diverses modificacions consensuades a la moció original.
  • Moció de rebuig als actes de coacció a la llibertat d'expressió que els darrers mesos s'han produït a la vila i a favor de la preservació de les llibertats democràtiques, presentada per 9 SV: per majoria absoluta amb 12 vots a favor (6 CiU, 2 9 SV, 2 ERC, 1 PSC i 1 PP) i 1 abstenció (C's) es va aprovar la moció.

Durant la sessió també es van aprovar per unanimitat de tots els grups 2 actes de sessions anteriors i es va donar compte dels següents assumptes:

  • Relació d'anuncis i edictes oficials publicats des de la darrera sessió plenària
  • Decrets d'Alcaldia, d'aprovació de les modificacions de crèdit 8 i 9-2017
  • Seguiment i avaluació de les accions previstes al Pla d'Acció Municipal  (PAM) 2015-2019
Publicat el 29.01.2018