Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Portada > Alcaldia > CiU és la llista més votada, ERC guanya 1 regidor, ANEM en perd un i AxSV aconsegueix entrar a l'Ajuntament
Botó que mostra/amaga menú lateral
CiU és la llista més votada, ERC guanya 1 regidor, ANEM en perd un i AxSV aconsegueix entrar a l'Ajuntament
PSC i PP mantenen resultats i Ciutadans no aconsegueix representació

Gràfica eleccions

CiU ha tornat a ser la llista més votada, aconseguint un regidor més respecte els resultats del 2003, i es queda amb cinc representants. La segona força continua sent el PSC que iguala resultats i manté els actuals 3 regidors. ERC puja al tercer lloc, guanya un regidor i passa d´un a dos representants.  Una de les principals novetats és l´entrada d´AxSV al consistori, en obtenir un regidor i situar-se com la quarta força més votada. A continuació es situa el PP que repeteix resultats i manté l´actual regidor. Les altres novetats són, d'una banda, la pèrdua d´un regidor d´ANEM que passa de dos a un representant, i la presència de tres dones ( 2 de CiU i 1 del PSC) al nou consistori. Ja per acabar, Ciutadans, en la seva estrena en unes Municipals, es queda sense representació, en resultar la llista menys votada.

AQUÍ  trobareu tots els resultats electorals

LES DADES

Electors censats: 3.768
Vots emesos: 2.126
Vots nuls: 31
Vots en blanc: 80
Vots vàlids: 2.096
Abstenció: 43,58%
Participació: 56,42%

Un total de 56,42% dels electors han participat en els comicis per a l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt durant la Jornada Electoral del 27 de maig. Aquesta xifra representa una reducció del 5,04% de la participació respecte la participació de fa quatre anys, quan van participar-hi el 61,46% dels votants.

AQUÍ(2)  trobareu els percentatges de participació globals del municipi i de les diferents seccions electorals.

OAC DE L'AJUNTAMENT

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^