X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Tribuna Política
Article 9 SV - Març 2018

  • A l’inici de legislatura l’equip de govern va decidir, amb el suport del PP, passar de celebrar una sessió plenària mensual, com s’havia fet fins al moment, a celebrar-ne una cada dos mesos, és a dir, de manera bimestral.

    En dos mesos d’activitat municipal es genera moltíssima documentació (decrets d’alcaldia, actes de la Junta de Govern Local, actes del Consell de Govern...), que fa pràcticament impossible fer un bon control i seguiment de l’acció del Govern, que és la tasca principal de l’oposició. A més a més, tota aquesta documentació (estem parlant d’uns 300 o 400 folis), en la majoria d’ocasions, la teníem un parell o tres de dies abans de la celebració del ple.

    Des de 9SV havíem reclamat de forma insistent que, per una bona salut democràtica i entenent que el Ple és el màxim òrgan de govern i de participació del poble, caldria tornar a les sessions mensuals.

    En el darrer ple, en perdre l’equip de govern el suport del PP i abans que tota l’oposició li ho reclamés en forma de moció, l’alcalde va proposar tornar a fer plens mensuals. Des de 9SV celebrem aquesta rectificació, malgrat que no vingui per un convenciment clar sinó obligat pel fet d’estar ara en minoria.


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 02.03.2018

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^