X
Distintius residents zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Tribuna Política
Article PSC - Desembre  2018


  • Des de l’agrupació del PSC, considerem que les expectatives creades per la nova alcaldia s’estan complint amb escreix. S’han dinamitzat les actuacions per a un millor i eficaç manteniment de les instal·lacions, mobiliari urbà i una ràpida resposta a la ciutadania sobre aspectes diversos; les actuacions per a una resolució ràpida dels problemes quotidians s’està evidenciant.

    Així mateix, el funcionament col·legiat de l’Ajuntament per part dels grups demostra que el consens, la col·laboració i l’esforç col·lectiu és la millor recepta per a l’assoliment de l’estabilitat recuperada, així com d’una millora en el dia a dia del municipi. S’ha signat un important acord per a dotar de noves places d’aparcament gratuït la zona de Montalpark; s’han destinat 6.500 euros per a les AMPA i 6.000 per a les escoles i l’institut; s’ha previst per al 2019 un increment del 10 % en la partida destinada a les subvencions en l’àmbit educatiu.

    Promoure la cohesió social, reduir les desigualtats i afavorir l’èxit acadèmic ens sembla prioritari.

    Els socialistes hem de seguir sent la garantia d’una política eficaç en honor de l’interès comú. La confiança ha de guanyar-se en un just i intel·ligent esforç diari.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 01.12.2018

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^