X
Anul·lada la Festa Major d'Estiu 2020
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Renovació de les targetes del bus urbà
Podeu passar per l'OAC a renovar la vostra targeta o fer-ho per Internet


La tarja de bonificació dona dret a utilitzar il•limitadament i de manera gratuïta el servei de transport públic urbà a aquelles persones empadronades al municipi, que reuneixin alguna d'aquestes condicions: jubilat, pensionista, persones que tinguin un grau de disminució igual o superior a un 33%  i els joves entre els 12 i els 16 anys.

TARJA BUS URBÀ

Per renovar la vostra targeta de bonificació del bus urbà, us haureu d'acostar a l'OAC de l'Ajuntament (C/ Sant Antoni, 13) a tramitar-la, ja que la tarja de l'any 2018 quedarà fora de servei a partir de l’1 de març.


Les renovacions es fan de dilluns a divendres, de 9 del matí a 2 de la tarda, i els dimecres de 16 a 19.30 h. Caldrà que aporteu la tarja de bonificació de l'any 2018 i una fotografia, mida carnet, actual i en color. La renovació té un cost de 3 euros.


Si a partir de l’1 de març, accediu al bus urbà amb una tarja caducada, el conductor us demanarà que aboneu l'import del bitllet.


Les persones que tramitin per primera vegada l'emissió de la tarja, a més de la fotografia també caldrà que aportin el DNI, Tarja de Residència o Passaport i documentació que reflecteixi la condició de jubilat, pensionista, o discapacitat, segons el cas. Les noves emissions es fan durant tot l'any i també tenen un cost de 3 euros.


La tarja del bus es pot tramitar en línia  

Amb l’objectiu d’evitar cues innecessàries i donar una millor atenció ciutadana, les targetes del bus ja es poden tramitar des del web municipal.

Només caldrà que empleneu aquest  FORMULARI  amb el nom, els cognoms i la data de naixement i adjuntar-hi una fotografia tipus carnet i al dia següent ja el podreu recollir i pagar en efectiu o amb targeta a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (C/ Sant Antoni, 13).


Tanmateix, aprofitem per oferir-vos informació relativa al Sistema Tarifari Integrat de l’ATM que permet la utilització de diferents models de transport (metro, autobusos urbans, metropolitans e interurbans, tramvia, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya i Renfe Rodalies) necessaris per realitzar un desplaçament amb un únic títol de transport.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 07.01.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^