X
Ús obligatori de mascareta
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Tornen els 'Pessics Educatius'
Tallers gratuïts pel desenvolupament d'habilitats parentals


El primer taller d'aquesta edició tindrà lloc el proper  dissabte 19 de gener i tractarà sobre les herències emocionals transgeneracionals.


Tallers parentals


Aquest mes de gener iniciem una nova edició del programa ‘Pessics Educatius’, un programa de desenvolupament d’habilitats parentals per a famílies, que pretén posar en marxa processos de reflexió i millores en l’educació que els pares i les mares porten a terme amb el seus fills i filles.


‘Pessics Educatius’ s'estructura en un cicle de 6 tallers que volen ser un espai d'intercanvi d’experiències guiats per una persona experta. La pràctica pretén millorar les competències de criança i habilitats, aconseguir que pares i mares s’impliquin eficaçment en la construcció d’una dinàmica familiar positiva i promoure el desenvolupament de models parentals adequats.


Els tallers són gratuïts, tenen una durada aproximada de 2,5 hores cadascun i  van a càrrec de Lluís Villalta Urrea, psicòleg, terapeuta familiar sistèmic i coach. Es duran a terme al Centre Cívic El Gorg, un dissabte al mes de 10 a 12.30h, i no cal inscripció prèvia.


Tallers parentalsApunteu-vos temes i dates:

  • 19 de gener: Herències emocionals transgeneracionals
  • 9 de febrer: educar i coaching amb valors
  • 9 de març: La parella, fonament de la família
  • 13 d’abril: Constel·lacions familiars
  • 11 de maig: Frustració i resiliència
  • 8 de juny: Gestionar la ràbia
L’objectiu d’aquest programa, impulsat per la Regidoria d'Ensenyament, és aportar recursos a la tasca educativa dels pares i mares
, que els permetin construir bons vincles afectius amb els seus fills i filles, millorar la comunicació i gestionar de forma eficient els conflictes en l'àmbit familiar.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 17.01.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^