X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'Ajuntament demana a Telefónica que completi el desplegament de fibra òptica a Sant Vicenç


L'Alcalde, Javier Sandoval, ha exigit als responsables de Telefònica que donin resposta a les necessitats dels veïns i veïnes del poble que encara no disposen del servei de fibra òptica, atenent l'interès general i no només el mercat.

Desplegament fibra òpticaAquest dijous 24 de gener, els serveis tècnics municipals s’han reunit amb els responsable d’Operacions Planta Externa de Barcelona de Telefònica per demanar explicacions dels retards en el desplegament total de la fibra òptica al municipi.

Malgrat que són moltes les llars que ja poden gaudir de la connexió amb fibra òptica, des de l’Ajuntament s’han recollit incidències de nombrosos veïns i veïnes de la plaça del Poble, Carrer Sant Antoni, Can Pi, Riera de Torrentbò i passeig Marquès de Casa Riera, que encara no hi tenen accés o que no poden gaudir del servei.

El responsable de la companyia ha pres nota de les zones on no arriba la fibra òptica i s’ha compromès a determinar l’origen de les incidències i estudiar les possibles solucions.

L’Ajuntament reclama a Telefònica que la connexió amb la fibra òptica arribi a totes les llars del municipi, ja que s’ha de vetllar per l’equilibri social del conjunt de ceïns i veïnes, independentment del lloc del poble on resideixin.

En aquest sentit, l’alcalde, Javier Sandoval, en les converses mantingudes amb els responsables de Telèfonica, ha exigit a Telefònica que es doni solució a les incidències el més aviat possible, perquè les persones afectades puguin gaudir d'aquest servei, atenent l’interès general i no només el mercat. 

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 24.01.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^