Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'Ajuntament instal·la dues minideixalleries per fomentar el reciclatge


Les trobareu al carrer Montseny, a tocar del supermercat Sorli, i a l'entrada del pàquing de la zona esportiva.

Minideixalleries


Amb l’objectiu de fomentar el reciclatge de petits residus entre la ciutadania, aquest matí s’han instal·lat dues minideixalleries urbanes que es podran trobar al carrer Montseny, a la vorera d’accés al supermercat Sorli, i  la riera del Gorg, a l’alçada de l’entrada al pàrquing de la zona esportiva.


S’hi podran reciclar petits residus especials d'ús domèstic com cd’s i dvd’s, cartutxos de tinta, aparells elèctrics i electrònics petits, piles i bateries i també bombetes led i de baix consum. D’aquesta forma s’espera reduir la quantitat d’aquests materials que encara es troben al contenidor de rebuig.


Les minideixalleries són uns plafons fixes d'uns 2 metres d'alt per 1 d'ample i només 26 cm de profunditat amb compartiments destinats a recollir aquests petits residus.


La instal·lació d'aquests punts de reciclatge s'ha fet a través de l’empresa Blipvert SL, que assumeix el cost de la instal·lació. L'empresa també s'encarregarà de la neteja i el manteniment dels plafons i de la recollida dels residus i el seu transport a reciclatge.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 30.01.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^