X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Tribuna Política
Article PSC - Febrer 2019


  • Posant el poble al dia

    L’Agrupació Socialista de Sant Vicenç i el grup municipal del PSC seguim donant ple suport a la tasca del nostre alcalde, Javier Sandoval, que en aquests mesos al capdavant de l’Ajuntament està demostrant que no només ha consolidat l’estructura de funcionament del consistori amb l’actual equip de govern, sinó que també ha sabut donar un fort impuls a l’operatiu municipal pel que fa als serveis, la millora dels espais públics, la seguretat i la transparència.

    En aquests mesos, Javier Sandoval ha endegat més de 170 actuacions al carrer, que tothom pot percebre a simple vista, dignificant espais públics que havien quedat en l’oblit i d’altres que requerien una intervenció urgent a causa del seu deteriorament.

    Carrers i parcs han estat posats al dia, però també s’han impulsat mesures per a garantir la seguretat al poble i de transparència en la gestió dels recursos municipals.

    L’equip de govern, encapçalat per Javier Sandoval, invertirà més de 140.000 € en la zona litoral del poble, que fa molts anys que ve reivindicant mesures de millora als seus carrers, parcs i places, sense que fins ara se n’hagi escoltat els veïns. En breu, les seves demandes es faran realitat.


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 01.02.2019

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^