X
Ajuts extraordinaris Covid-19 per a empreses
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'Escola Bressol celebra el Carnestoltes educant en valors

Carnestoltes bressola

El Carnestoltes és una celebració coneguda mundialment. Amb aquesta festa l’Escola Bressol Municipal Els Garrofers vol fomentar la tradició, la gresca, i motivar la imaginació d’ infants i famílies, sense deixar de banda l’educació en valors.


Els docents dels centre trien una temàtica relacionada amb un  esdeveniment que sigui atractiu per a tothom, i organitzen una alteració del funcionament quotidià de l’escola durant aquest període d’abans, durant i després de la festa. Quan arriba el moment del ‘joc simbòlic’ amb el vestuari i el maquillatge, els infants deixaran volar la seva imaginació, ja que més enllà de la disfressa, per als infants és una oportunitat de coneixement d’un mateix i de l’autonomia personal, identificant els propis sentiments, però adequant-los al mateix temps a les necessitats dels companys. Alhora suposa una oportunitat per al coneixement de l’entorn, del llenguatge, de la comunicació i de la representació.


Des de l’escola se’ls hi ofereix tot un seguit de materials i es deixa al seu abast: gorres, barrets, ulleres, collarets, moneders, teles de mides variades per transformar-se en pirates i diferents personatges, fent capes de súper heroïnes i herois, faldilles, davantals...,i davant del mirall, pintar-se amb les pintures de cara entre ells o de manera individual, sempre sota l’atenta mirada de l’educadora que estarà al seu costat per ajudar-los en el que els hi faci falta, respectant sempre a l’Infant, el seu ritme, el que no es vol pintar, el que adopta el paper d’observador...


Per totes aquestes raons i per moltes més, aquesta festa pot ser una excel•lent proposta conjunta  entre famílies i escola. Així doncs, us animem a venir disfressats i tots junts passar una bona Festa de Carnaval.


Us hi esperem!

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 08.02.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^