X
L'ús de mascareta és obligatori
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
S'activa el protocol contra la processionària del pi
Dissabte 16 de febrer, a la nit, es realitzarà un tractament fitosanitari a diversos parcs del poble


Aquest tipus de tractament amb productes que no són nocius es complementa amb un altre de tipus preventiu, que consisteix en la instal·lació de bosses als troncs dels pins per atrapar les erugues.

Tractament contra les erugues del pi

Les regidories de Medi Ambient i Sanitat, Salut Pública i Consum han programat un tractament fitosanitari per combatre la processionària als pins de diverses zones del municipi. Els treballs es realitzaran la nit del 16 al 17 de febrer i aniran  a càrrec de l’empresa Serviset Plagues S.L.

El tractament es farà als parcs de Can Boada, del passeig dels Pins, del Terral i de la riera del Gorg, en horari nocturn per evitar molèsties als veïns. Tanmateix, tot i que els productes no són nocius, es recomanable que els veïns i veïnes d'aquestes zones tanquin portes i finestres, retirin els animals domèstics, aliments i objectes dels balcons i no entrar a la zona tractada durant la feina.

Per altra banda, des de l’any passat l’Ajuntament està aplicant tractament biològics per lluitar contra les plagues dels arbres, com la instal·lació de bosses amb collarins als troncs dels pins, un tractament només físic que impossibilita el descens de les erugues al terra, que queden atrapades a l’interior de la bossa. En aquest sentit, el passat dimecres es va procedir a l’extracció de les bosses de processionària dels pins tractats amb aquesta nova tècnica.

En aquest document trobareu informació sobre com combatre la processionària del pi.Protocol contra la processionària del pi

Protocol contra la processionària del pi

Fitxer: protocol_processionaria_pi_campanya_2019.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 52,51 kB

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 14.02.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^