X
L'ús de mascareta és obligatori
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Sant Vicenç disposarà de nou habitatge social
Es preveu construir uns 50 habitatges de preu assequible, dels quals una quinzena seran de lloguer


Amb aquestes noves promocions, el govern municipal vol facilitar l'accés dels veïns i les veïnes a un habitatge assequible, especialment als joves de 18 a 30 anys, que són un 12 % del total de la població.

Habitatge social


Els treballs d'elaboració del Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM) han posat de manifest la paràlisi urbanística i els desequilibris existents en l'oferta d'habitatge, majoritàriament unifamiliar. Davant la creixent demanda d'immobles a un preu assequible, les dificultats per a disposar de sòl adequat i el llarg termini de tramitació del POUM, l'Ajuntament de Sant Vicenç té previst aprovar modificacions puntuals del planejament que permetin construir nous habitatges públics; concretament, es preveu que siguin al voltant de 50, dels quals una quinzena seran de lloguer social i la resta, de compra. Es construiran en sectors de sòl urbà situats de forma estratègica en diversos punts del municipi: dos a l'entorn del nucli antic i l'Eixample est i els altres dos a la part baixa del poble (vegeu-ne els plànols).Habitatge social


La construcció d'aquests habitatges anirà acompanyada de nous espais lliures i la urbanització de nous vials. Les noves actuacions tindran l'obligació de destinar el 30 % del sostre residencial a algun dels règims de protecció establerts per la legislació vigent. Així mateix, es preveu fer canvis en el planejament actual que permetin la creació de sòl per a habitatge de lloguer social.


L'última promoció de 24 habitatges socials que es va fer a Sant Vicenç va ser l'any 1998. Amb aquestes noves promocions, el govern municipal vol facilitar l'accés dels veïns i les veïnes a un habitatge assequible, especialment als joves de 18 a 30 anys, que són un 12 % del total de la població.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 31.03.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^