X
A la venda dels abonaments 2024 de la piscina
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Tribuna Política
Article CiU - Març 2019

  • Us volem parlar d’un tema que no és estrictament municipal però que ens afecta a tots com a país: es tracta del judici al nostre govern legítim, que va ser cessat per l’aplicació de l’Article 155, i a dos presidents d’entitats civils. No podem dir que aquest judici sigui una sorpresa: sabíem que l’Estat els volia veure asseguts a la banqueta dels acusats, i tot fa pensar, veient com està anant, que la sentència ja està redactada de fa dies.

    Derivar un problema polític a la justícia penal no és només un greu error; demostra que poques coses han canviat des de la mort del dictador. No es vol entendre ni acceptar que una estructura diferent de l’actual Estat és possible. Negar les legítimes aspiracions d’una part del territori no és només un error polític, sinó que va en contra de la Carta dels Drets Humans i del dret dels pobles a decidir lliurement el seu futur.

    Portem pocs dies de judici. Aquest matí hem sentit la declaració del conseller Jordi Turull. Quanta enteresa, quanta dignitat i valentia demostren davant del Tribunal Suprem!!!
    Han fet, han defensat i han portat a terme el que molts de nosaltres els vam demanar. No els jutgen només a ells: tinguem-ho present i actuem en conseqüència.


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 01.03.2019

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^