X
Distintiu zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
A la venda els abonaments per a la nova temporada de piscina
Gaudeix durant tot l'estiu de la piscina per només 20 euros


Podeu sol·licitar l'abonament de la piscina emplenant aquest  FORMULARI  i al dia al dia següent ja el podreu recollir i pagar a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (C/ Sant Antoni, 13).

Piscina Municipal


Ja s’han posat a la venda els abonaments per a la nova temporada de piscina. Enguany es mantenen els preus amb rebaixes per a les persones empadronades al municipi amb l’objectiu de potenciar l'ús d’aquest equipament municipal. Així, l'abonament de temporada té un cost de 20 € per a les persones residents a Sant Vicenç de Montalt. A més, també hi ha la possibilitat de comprar tiquet per un dia a 5 €, i tiquets d'ús múltiple, vàlids per a deu entrades, a 40 euros.


Els tiquets d'ús múltiple, destinats al públic en general, i els abonaments de temporada, exclusius per a residents, estan a la venda a l'OAC (cal aportar una foto de carnet).  Els tiquets diaris es compraran directament a la piscina.


Els menors de 8 anys podran accedir al recinte de la piscina municipal de forma gratuïta i els majors de 65 anys, pensionistes i jubilats amb targeta de bonificació del bus urbà vigent també podran accedir-hi a cost zero.


Enguany, la piscina municipal obrirà els caps de setmana del 8 i 9 i del 15 i 16 de juny, amb portes obertes per a les persones empadronades al municipi. La temporada començarà oficialment el 17 de juny i es tancarà el 15 de setembre. També hi ha previstes  2 jornades de bany nocturn (de 21 a 00h) durant el mes d’agost, coincidint amb la celebració d’actes de la Festa Major.


L’horari de la piscina és de dilluns a divendres, de 10 a 20h, i dissabtes, diumenges i festius, de 10 a 20.30h.


Durant tota la temporada l’equipament compta amb personal de socorrisme i salvament titulat. Consulteu en aquest  ENLLAÇ  la normativa d'ús de la piscina municipal.L'abonament de la piscina es pot tramitar en línia  

Amb l’objectiu d’evitar cues innecessàries i donar una millor atenció ciutadana, els abonaments de temporada de la piscina municipal es pot tramitar des del web municipal. Només caldrà que empleneu aquest  FORMULARI  amb el nom, els cognoms i la data de naixement i adjuntar-hi una fotografia tipus carnet i al dia següent ja el podreu recollir i pagar en efectiu o amb targeta a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (C/ Sant Antoni, 13).


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 03.05.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^