X
Ús obligatori de mascareta
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
El 15 de maig s'obre el termini per sol·licitar beques de llibres i d'activitats d'estiu
Presentació de sol·licituds: del 15 al 31 de maig


El programa de beques, gestionat per la Regidoria de Benestar Social, inclou ajuts per a llibres i per a les activitats d'estiu, destinats a menors que cursin des de P3 a 4rt de l'ESO.

Beques llibresLes persones que vulguin optar a un ajut per a llibres de text i material escolar per al proper curs 2019-2020 per als seus fills o filles o bé per a les activitats d’estiu podran presentar sol·licitud a partir del proper dimecres dia 15 i fins al divendres dia 31 de maig.

Ambdues convocatòries tenen la voluntat d’afavorir l’equitat i la inclusió, garantint drets fonamentals i donant suport als ciutadans i ciutadanes més vulnerables. En aquest marc, i encara que cadascuna de les convocatòries contempla actuacions de diferents àmbits com Ensenyament o Esports, amb l’objectiu de facilitar la tramitació a les famílies, és la Regidoria de Benestar Social qui s'ocupa de la gestió integral del programa de beques. Activitats estiuLes beques van destinades a infants i joves des de P3 a 4t d'ESO. L'Ajuntament destinarà 4.000 euros als ajuts de llibres de text i material escolar i 2.000 euros als d'activitats d'estiu.

Tramitació de sol·licituds

Cada convocatòria -llibres i material escolar, d’una banda, i activitats d’estiu, de l’altra- té un model de sol·licitud però la documentació acreditativa serà vàlida per a les dues convocatòries. En el cas que se sol·licitin els dos ajuts, s’haurà de presentar una única vegada.
PRESENTACIÓ DE SOL·LICITUDS: Del 15 al 31 de maig de 2019

  • Presencialment. De dilluns a divendres de 9 a 14 h i els dimecres de 16 a 19.30 h, a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (C/ Sant Antoni 13)
  • Per via telemàtica: A través del web municipal, mitjançant tramitació d’instància genèrica i adjuntant-hi la sol·licitud i la documentació indicada a les bases. (Requereix signatura amb certificat digital)


IMPORTANT: quan es tracti de germans, s'ha de presentar una única sol·licitud on es facin constar tots, amb tota la documentació corresponent completa.


Per a més informació podeu trucar al tel.: 93 791 17 49.


INFORMACIÓ I DOCUMENTACIÓ BEQUES


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 10.05.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^