X
Ús obligatori de mascareta
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
La Muntala i Els Xurravins organitzen una sortida al Liceu per veure una òpera de Mozart
Les entrades estaran a la venda del 16 de març al 4 d'abril a través de la web municipal


Per anar obrint boca, el  30 de març es farà una xerrada que ajudarà a gaudir més dels detalls de l’òpera.

La clemenza de Tito


La Regidoria de Cultura, mitjançant la Biblioteca Municipal La Muntala, i l’Associació de Gent Gran Els Xurravins, posen a l’abast de la ciutadania la possibilitat de gaudir d’una òpera al Gran Teatre del Liceu. Es busca oferir més facilitats per anar a veure òpera i sobretot per a aquelles persones que no han tingut l’oportunitat de gaudir d’aquest tipus d’espectacle. La representació escollida és La clemenza de Tito, de Wolfgang Amadeus Mozart, que tindrà lloc el dimarts 28 d'abril.Les entrades tenen un preu de 80 euros i estaran a la venda del 16 de març al 4 d'abril a la plataforma digital  tiquets.svmontalt.cat 


Per anar obrint boca, s'ha programat una conferència introductòria de l’òpera de Mozart, a càrrec de Pol Avinyò musicòleg, crític d'òpera i membre de la direcció del Gran Teatre del Liceu. La xerrada es farà el dilluns 30 de març, a les 18h, al Centre Cívic El Gorg.


La clemenza de Tito

El 1791, en plena composició de La flauta màgica, Mozart va rebre l’encàrrec d’escriure una òpera que festegés la coronació de Leopold II com a rei de Bohèmia. Estrenada a Praga, l’última òpera del catàleg mozartià és una revisitació del gènere seriós en el context d’un drama ambientat a la Roma del segle I dC.


La passió amorosa i els odis marquen la complexa relació entre Vitellia i Sesto, amb la figura central de l’emperador Tito com a vèrtex de la trama. A La clemenza di Tito Mozart es rendeix a les convencions de l’òpera seriosa però amb aires nous i amb la voluntat de regenerar el gènere.

Aquest espectacle, amb un repartiment integrat per especialistes en el cant mozartià, suposa el retorn al Liceu del gran director escènic David McVicar.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 10.03.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^