X
Ús obligatori de mascareta
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
El camp de futbol rep el nom de Toni Buch

Camp Municipal de Futbol Toni Buch


El nom de Camp Municipal de Futbol Toni Buch ja llueix de forma visible a la part superior de la porta d’accés a la instal·lació. El passat 30 d’abril es va celebrar l’acte de 'bateig' amb el nom de l’emblemàtic directiu del C.F. Santvicentí, desaparegut el passat 3 de maig. La cerimònia va comptar amb la presència de la família, d’una àmplia representació del govern municipal, encapçalada per l'alcalde, Javier Sandoval, i el regidor d'Esports, Robert Subirón, i una nodrida delegació del C.F. Santvicentí.


El camp municipal de futbol de Sant Vicenç de Montalt s’ha rebatejat gràcies a una proposta del C.F. Santvicentí. La decisió va ser aprovada per unanimitat durant el ple ordinari del 25 d’abril.


Antoni Buch Bilbeny va ser un dels fundadors del C. F. Santvicentí l’any 1945. Fou fundador, jugador, entrenador, directiu, president i per últim president honorífic de l’entitat. Toni Buch va demostrar al llarg de la seva vida una implicació i una dedicació a favor de l’esport santvicentí que el feien mereixedor d’aquest homenatge.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 15.05.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^