X
Distintiu zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
El 31 de maig, La Muntala se suma a la Supernit a les biblioteques
Encara que no tinguis el carnet del Super3 ni el carnet de biblioteca també pots participar-hi


Per anar obrint boca, aquest dimecres 22 de maig, a les 17.30h, la Biblioteca Municipal La Muntala ha organitzat un taller d’orelles èlfiques, que es faran servir durant la Supernit a les biblioteques per combatre el Senyor de les Ombres.  
L’activitat està destinada a nens i nenes a partir de 4 anys.


Supernit a la bibliotecaL'any passat, 285 biblioteques van participar en la primera edició d'aquesta acció de promoció de la lectura entre els súpers i les seves famílies que va mobilitzar 15.000 persones arreu del territori, en una sola nit. La segona edició de la Supernit a les biblioteques tornarà a convidar tots els súpers a anar el divendres 31 de maig a la biblioteca del seu poble o ciutat i participar en les activitats programades.

La Supernit té per objectiu fer arribar als més petits la importància de la lectura i, per fer-ho, el Super3 ha ideat una aventura multitudinària, simultània i transmèdia per tot el territori. Entre les 20.00 i les 21.00, els súpers de Sant Vicenç de Montalt estan convocats a La Muntala per ajudar la Nenúfar i la Matoll, les elfes de la família del Super3, a posar fi al pla malèfic del Senyor de les Ombres que està robant llibres de la biblioteca.  

Si vols saber més coses de la Supernit clica en aquest  ENLLAÇ

Aquesta iniciativa per al foment de la lectura entre el públic infantil s’emmarca en la col·laboració entre el Super3 i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 17.05.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^