X
Distintiu zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
El C.F. Santvicentí torna a l'Índia
Aquest any l'expedició ha viatjat amb 330 quilos de material esportiu


També s’han inaugurat dues cases adaptades per a discapacitats a Chapiri, un poblat a les afores d’Anantapur, amb els diners que el C.F. Santvicentí va recollir en el sopar de fi de temporada 2017-2018.

Campus Solidari Futbol 2019

Un any més, i ja en van 12, el Club de Futbol Santvicentí en col·laboració amb la Fundació Vicente Ferrer i l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt, ha tornat a ser present a l’Índia de la mà del Campus de Futbol Solidari. Un grup format per onze entrenadors vinculats al club s’han desplaçat aquest mes de maig a Anantapur per treballar, conviure i ensenyar durant 10 dies als nens i nenes d’aquesta zona.


Gràcies a aquesta iniciativa, des del 2007, un total de 1.480 nens i nenes d’aquesta regió ja han pogut gaudir de l’experiència del campus. En l’edició d’enguany hi han participat 60 nens i 60 nenes de  diferents categories (sub13 i sub15).


Tanmateix, a banda del treballs amb els infants i joves, els voluntaris del Santvicentí també s'ocupen de formar als entrenadors locals perquè puguin seguir ensenyant als jugadors que van passant per l’Anantapur Sports Academy, l’acadèmia esportiva de la Fundació Vicente Ferrer.


Però, la tasca de l’expedició santvicentina va més enllà, i per poder entrenar al major número de nenes i nenes possible, també han dut a terme altres accions fora de les instal·lacions de la Fundació. Així, els voluntaris s’han desplaçat a diferents poblacions de l’entorn d’Anantapur per poder arribar a tots aquells infants que no han tingut els recursos o la sort de poder participar al campus.


Aquest any, l’expedició ha viatjat amb 330 quilos de material esportiu que han regalat diferents clubs i entitats. A més, també s’han inaugurat dues cases adaptades per a discapacitats a Chapiri, un poblat a les afores d’Anantapur, amb els diners que el C.F. Santvicentí va recollir en el sopar de fi de temporada 2017-2018.Campus Solidari Futbol 2019   Campus Solidari Futbol 2019Campus Solidari Futbol 2019   Campus Solidari Futbol 2019


Campus Solidari Futbol 2019   Campus Solidari Futbol 2019

     

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 17.05.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^