X
Distintiu zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
4.617 persones podran votar aquest diumenge a les Eleccions Municipals
L'Ajuntament farà un seguiment informatiu de la jornada electoral a través del seu web i al seu perfil de FacebookPodeu consultar a quin col·legi i mesa voteu en aquest   ENLLAÇ 


 

Eleccions Municipals 26M - 2019


El diumenge 26 de maig se celebraran Eleccions Municipals i a Sant Vicenç de Montalt 4.617 persones podran exercir el seu dret a vot en alguna de les 7 meses electorals, repartides en 3 col·legis electorals, per elegir un total de 13 regidors/es d’entre les 8 candidatures que es presenten a les municipals.


Trobareu els col·legis electorals en els següents edificis:

  • Centre Cívic el Gorg: Riera del Gorg, s/n
  • Consultori Mèdic de Montaltpark: C/ Mediterrani, 4
  • Local veïnal façana litoral: C/ Pica d’Estats, 2 - baixos de l’edifici Sorli SportEn aquest plànol us indiquem la ubicació dels 3 col·legis electorals:


Col·legis electorals

Col·legis electorals

Fitxer: COL_LEGIS_ELECTORALS_2015.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 255,81 kBEl vot presencial es podrà exercir ininterrompudament de les 9 del matí a les 8 del vespre. Per poder votar, caldrà acreditar-se mitjançant l'original del DNI, del permís de conduir, del passaport o de la targeta de residència. (no passa res si estan caducats, però han de ser els originals, no una fotocòpia).Des de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt es farà el seguiment informatiu de la jornada electoral. A la pàgina web i al perfil de Facebook s’aniran publicant els índexs de participació de la jornada i, a la nit, es faran públics l’escrutini i els resultats oficials.


ELECCIONS EUROPEES

Entre el 23 i el 26 de maig, tots els ciutadans europeus també estan cridats a les urnes per elegir els seus representants al Parlament Europeu. A Espanya, les eleccions europees coincideixen amb les municipals i també se celebraran el 26 de maig.

Com a novetat, en aquesta ocasió, les diferents meses iniciaran l'escrutini amb els resultats europeus. Un cop estigui tancat l'escrutini local per al Parlament Europeu, començarà l'escrutini de les votacions a les municipals.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 22.05.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^