X
Distintiu zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'Oriola ens convida a viure i gaudir de la música al carrer
Dissabte 1 de juny, arriba la 2a edició del Viu la Música!


Durant la jornada hi haurà actuacions i espectacles musicals a la plaça del  Poble i a les masies de Can Baró (plaça de l’Ajuntament) i Can Gasull (Ptge.  Can Gasull). A més, des de les 5 de la tarda i fins les 10 de la nit, la plaça del Poble també acollirà estands de gastronomia local on podreu picar o beure alguna cosa.

Viu la Música 2019


Sant Vicenç de Montalt ja es prepara per la segona edició del Viu la Música!. Tres espais emblemàtics del municipi, com són la plaça del Poble i les masies de Can Baró i Can Gasull, acolliran diferents actuacions i espectacles musicals el proper dissabte 1 de juny.  L'objectiu d’aquesta iniciativa és contribuir a la difusió de la música entre la població, i busca crear noves audiències, nous espais, així com generar noves oportunitats d’activitat que donin bon ambient a les vetllades santvicentines.


L’activitat arrencarà a les 11 del matí amb un concert de l’EMM de Premià de Mar. A banda d’aquesta actuació, la primera de totes, que es durà a terme al pati de la masia de Can Baró, actualment seu de l’Ajuntament,  la plaça del Poble i la masia de Can Gasull també s’ompliran de música amb les interpretacions de la Big Band, la coral  ‘Som Veus’ i el Conjunt de Corda de l’EMM L’Oriola, i de diferents escoles de música de la comarca, com Vilassar de Mar, Mataró, Calella i Arenys de Mar.Viu la Música 2019   Viu la Música 2019L’espectacle dels Gospel For Kids, el concert de la formació Gumbo Jass i un espai obert amb instruments perquè el públic pugui descobrir-los i tocar-los arrodoniran una jornada intensa de música que podreu complementar a l’espai d’estands gastronòmics que trobareu a la plaça del poble, on podreu picar o beure alguna cosa, des de les 5 de la tarda i fins les 10 de la nit.


Viu la Música! és una iniciativa de la Regidoria d'Ensenyament i l'Escola Municipal de Música L'Oriola, que compta amb la col·laboració de les regidories de Cultura i Festes i Comerç i Turisme.
Programa Viu la Música 2019

Programa Viu la Música 2019

Fitxer: viu_la_musica_2019_WEB.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 291,25 kB

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 24.05.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^