X
Prròroga mesures Covid-19
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Sant Vicenç celebra diumenge la seva 23a Trobada de Puntaires

Trobada de Puntaires


L'Associació de Puntaires de Sant Vicenç de Montalt, entitat que agrupa les puntaires locals, organitzarà aquest diumenge 16 de juny la 23a edició de la tradicional trobada de puntaires de la vila, on el públic assistent podrà gaudir en directe de la tècnica de fer punta de coixí. La plaça del Poble acollirà, de 10 a 13 hores, aquesta activitat.

Hi ha prevista la participació d'altres associacions de puntaires d'arreu del país que mostraran com el treball de les puntaires és tot un art que consisteix a elaborar unes filigranes fines i complexes a partir de l'ús d'un patró de cartolina, fil, boixets, agulles i un coixí per obtenir peces ben singulars.

La Regidoria de Cultura i Festes de l'Ajuntament és l'encarregada de coordinar i donar suport a aquest esdeveniment que vol posar en valor l'art de les puntes i les puntaires del municipi que juntament amb les d'altres colles que realitzen trobades setmanals durant tot l'any, s'han convertit en referents de la recuperació, primer, i del renaixement posterior de l'art de les puntes, arreu del país.


Trobada de PuntairesTrobada Puntaires SVM 2019

Trobada Puntaires SVM 2019

Fitxer: CARTELL_TROBADA_DE_PUNTAIRES_2019.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 466,66 kB

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 11.06.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^