X
L'ús de mascareta és obligatori
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Neix el web d'Atenció Primària de l'Àrea Metropolitana Nord de l'Institut Català de la Salut


Els usuaris disposen ara d’un espai a internet que agrupa en una mateixa plataforma la informació de proximitat sobre el seu centre, accessos directes per fer tràmits online i un espai on fer arribar fàcilment dubtes i opinions.

CatSalut

L’Atenció Primària de l’àrea Metropolitana Nord de l’Institut Català de la Salut (ICS) estrena pàgina web: http://primaria.icsmetropolitananord.cat.


Aquest nou espai surt a la llum amb la disposició de convertir-se en una eina d’utilitat pel ses usuaris i establir una major proximitat amb els centre d’atenció primària. A través d’aquesta major proximitat amb el territori, des de la nova plataforma es podran realitzar els tràmits vinculats en l’àmbit de l’atenció primària, com programar visites o accedir a l’espai digital La Meva Salut (l’espai propi des d’on poder fer consultes directes al professional sanitari assignat o consultar el pla de medicació vigent i diagnòstics i informes clínics). A més, el disseny intuïtiu i pràctic del web vol facilitar la navegabilitat i així convertir-la en un recurs online amb la informació de salut de referència per la població d’aquests territoris.


Un espai per a cada CAP de la MetroNord

Els usuaris podran trobar a la nova web informació pràctica sobre el seu centre de salut, com les activitats adreçades a la ciutadania que s’ofereixen des dels mateixos centres i que estan organitzades pels seus professionals sanitaris, així com els horaris i dades de contacte del seu equip d’atenció primària. D’aquesta manera es pretén donar visibilitat a tot el ventall de tallers, xerrades i iniciatives que fan els equips d’atenció primària del territori i que van més enllà de l’assistència mèdica.


També s’ha posat l’accent en crear espais on poder informar-se sobre tràmits útils tant en l’àmbit de l’atenció primària com en el del sistema sanitari en general. Així doncs, es facilita un seguit d’enllaços per poder accedir de manera ràpida i senzilla a gestions com la programació de visites, l’elecció i el canvi de metge o de centre, o descarregar l’autorització a terceres persones, entre d’altres. Amb l’objectiu de fomentar la promoció i la cura de la pròpia salut, el web és una font de recursos online oficial i fiable. A més, s’ha volgut posar de relleu el compromís que l’atenció primària té amb la promoció de la participació ciutadana dins del sistema sanitari oferint una via directa d’escolta pels seus dubtes, opinions i suggeriments a través d’un formulari integrat dins el web.


Altres espais que es poden consultar al web estan relacionats amb la pròpia organització de la Direcció d’Atenció Primària de l’àrea Metropolitana Nord i amb l’ICS, informació sobre la docència i la recerca al territori, indicacions per poder entrar a formar part de la plantilla de l’ICS, etc.


A l’àrea Metropolitana Nord de Barcelona, l’Institut Català de la Salut (ICS) gestiona els dispositius d’atenció primària de les comarques del Barcelonès Nord, el Maresme, el Vallès Occidental i el Vallès Oriental. En aquestes comarques, els serveis de l’ICS ofereixen assistència a més d'1.4000.000 persones pertanyents a 70 municipis. Els professionals que hi treballen formen un total de 64 equips d’atenció primària i 37 unitats assistencials de suport, i estan repartits en 107 centres de salut. 

Font: Gerència Territorial Metropolitana Nord

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 22.07.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^