X
L'ús de mascareta és obligatori
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Sant Vicenç ja compta amb 4 nois i 1 noia per a la Brigada Jove

Brigada Jove 2019


Des del passat 8 de juliol, Sant Vicenç de Montalt ja disposa de 5 nous membres a la seva Brigada. Es tracta de la Brigada Jove 2019, la qual la composen 5 joves del poble que ajudaran en les tasques de manteniment i neteja del municipi. La convocatòria anava adreçada a tots els nois i noies d'entre 16 i 23 anys.


Aquest mateix matí, l'alcalde,  Javier Sandoval, i el  regidor d’Obres i Serveis, Robert Subirón, acompanyats del cap de la Brigada, Quico Calderón, els hi han agraït les seves ganes de treballar i els hi han desitjat una molt bona feina i estada als seus llocs de treball al llarg de l'estiu.


El projecte Brigada Jove, que enguany arriba a la seva 4a edició, té per objectiu principal facilitar els recursos i les habilitats personals, socials i tècniques per fomentar la inserció del jovent al món laboral. Tanmateix, durant el període de contractació, els 5 joves rebran formació i el personal de l'Ajuntament els assessorarà sobre les tasques a realitzar i en supervisarà els resultats amb l'objectiu d'assegurar l'aprofitament formatiu del projecte i el creixement personal dels joves treballadors.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 24.07.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^