www.svmontalt.cat


La nova organització ha de tenir poca repercussió en els ciutadans, ja que es manté l’horari d’atenció al públic i la nova ubicació es troba a menys de 100 metres de l’Ajuntament.

Casal de Cultura


L’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ha reubicat diversos serveis que fins ara es trobaven ubicats a la seu del consistori al Casal de Cultura (Pl. del Poble, 6).

En les noves oficines de la 2a planta del Casal de Cultura s'hi trobaran el serveis de Cultura, Promoció Econòmica i Ocupació, Comerç, Turisme i Participació Ciutadana.


El trasllat es deu a la millora de l’eficiència de l’administració i per alliberar els espais de l’edifici de l’Ajuntament, on en breu es portaran a terme unes obres de reforma. 

Amb l’ajut econòmic que el consistori santvicentí ha rebut de la Diputació de Barcelona es rehabilitarà la coberta de l’edifici de l’Ajuntament que presenta problemes estructurals. També es reformarà la segona planta on es troben actualment els serveis d’Urbanisme i Serveis Tècnics, Medi Ambient, Obres i Serveis, l’Oficina Local d’Habitatge i Promoció Econòmica i Ocupació. Les dependències presenten deficiències que s'han agreujat amb l’augment de la plantilla motivada per l’augment de la població, que s’afegeixen als problemes estructurals de la coberta de l’edifici.


Properament, a causa de les obres també és previst el trasllat, en aquest cas temporal, al Casal de Cultura de la gran majoria de serveis que actualment es presten a la seu del consistori. Així, ens les properes setmanes i fins que finalitzin les obres, la primera planta de l’equipament municipal de la plaça del Poble acabarà acollint de manera temporal els serveis d’Urbanisme i Serveis Tècnics, Medi Ambient, Obres i Serveis, l’Oficina Local d’Habitatge, Ensenyament, Sanitat, Salut Pública i Consum,  Gestió Energètica, Tresoreria, Intervenció i Recursos Humans.


D’altra banda, l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC), els departaments de comunicació i Informàtica, l’Alcaldia, la Secretaria Municipal, el Jutjat de Pau/Registre Civil i l’Oficina de Recaptació i Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona es mantindran a la planta baixa de l’edifici de l’Ajuntament mentre es portin a terme les reformes.

La nova organització ha de tenir poca repercussió en els ciutadans, ja que es manté l’horari d’atenció al públic i la nova ubicació es troba a menys de 100 metres de l’Ajuntament.

Publicat el 17.09.2019