X
Distintiu zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'Ajuntament ofereix formació en arts escèniques per a joves
Inscripcions obertes del 23 de setembre al 7 d'octubre


La proposta va destinada a joves d’entre 13 i 18 anys.

Arts Escèniques


L'Ajuntament torna a apostar per la formació en arts escèniques destianda als joves i oferirà l'activitat extraescolar creART durant el curs 2019-2020.

L'activitat estarà conduïda per Carolina Llacher, llicenciada en Sociologia i actriu, i Andrea Devesa, ballarina de dansa contemporània. Les classes es duran a terme a l'Intitut Esteve Albert de l'11 d'octubre al 12 de juny, tots els divendres laborables, en horari de 18 a 20.30h.

La proposta va dirigida  a joves d’entre 13 i 18 anys. El preu de la matrícula és de 21.65€ i la quota mensual de 31.96€. Quan es tracti de famílies nombroses, monoparental o amb fills amb necessitats educatives especials, s’aplicarà un descompte del 15% .

Les inscripcions s'han de tramitar a l’Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC), del 23 de setembre al 7 d'octubre, de dilluns a divendres, de 9 a 14h i els dimecres, de 16 a 19.30 h.


Tot seguit, trobareu el full d'inscripció i una nota informativa amb totes les dades de l’activitat:


FULL D'INSCRIPCIÓ 

NOTA INFORMATIVA


El principal objectiu del creART és impulsar un espai d’intercanvi i aprenentatge per a nois i noies amb interès per l'expressió corporal i la creació, i que volen adquirir nous aprenentatges relacionats amb la dansa, el teatre i la música.

Aquesta iniciativa està organitzada per l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt  i coordinada per la Regidoria de Benestar Social.Arts Escèniques

Arts Escèniques

Fitxer: CREART_2019_2020.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 4,6 MB

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 21.09.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^