Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Acomiadem l'estiu amb una gran festa al parc dels Germans Gabrielistes
Dissabte 28 de setembre a partir de les 5 de la tarda


Consulteu les indicacions i la normativa per gaudir de la festa responsablement en aquest 
ENLLAÇ 

Fira Naturàlia 2018

L’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ja té a punt la Santvi Fest 2019, un esdeveniment que servirà per acomiadar la temporada d’estiu. La cita és dissabte 28 de setembre a partir de les 5 de la tarda i fins a la matinada al parc dels Germans Gabrielistes.


La Santvi Fest englobarà una fira comercial i d'entitats i activitats per a públics de totes les edats, com  inflables, toro mecànic, rocòdrom amb tirolina i un espai gastronòmic on fer un tast o prendre una beguda.


A partir de les 9 de la nit, també hi haurà música en directe amb el públic com a protagonista. Karaokes Band pujarà a l'escenari per convidar-nos a participar en un show dinàmic i sense pausa que fusiona el karaoke tradicional i versions de temes molts coneguts i populars. Tu tries la cançó, tu puges a l’escenari i tu ets l’espectacle.


La música tindrà continuïtat al llarg de la nit amb la Festa Flaix FM, on els més joves podran gaudir amb una sessió en directe d’uns dels millors dj’s del nostre país, Sergi Domene i Jordi Veliz, i el dj local Edgar Manchado.


PUNT LILA

A la Santvi Fest hi haurà, per primera vegada, un Punt Lila. Aquesta iniciativa està impulsada per la Regidoria d’Igualtat amb l’objectiu de sensibilitzar la ciutadania davant les actituds sexistes, a més d’oferir seguretat i confiança a les persones que hagin pogut patir situacions d’assetjament o agressió sexual en els espais on es desenvolupen actes organitzats per l’Ajuntament.



Punt LilaEn concret, les ciutadanes i els ciutadans trobaran aquest Punt Lila en una carpa que s’instal·larà a partir de les 9 de la nit. Aquest servei d’atenció a les agressions sexistes comptarà amb professionals qualificats i estarà operatiu durant tota la nit fins que acabi la programació musical de la Santvi Fest.


L'equip que atendrà el Punt Lila està integrat per cinc professionals de la Consultoria MIT, formades i amb una àmplia experiència en l’àmbit de les violències masclistes i d’igualtat de gènere. Mentre s’allargui l’esdeveniment, tres persones estaran prestant atenció permanent en la carpa i dues més intervindran de forma itinerant per tot el parc.


En aquest espai es facilitarà informació i material sobre la manera d'actuar en cas de presenciar o patir algun tipus d’agressió o d’assetjament sexuals, a part de ser el lloc on es centralitzaran les accions en el cas d’assetjaments i/o violència sexual. A més, el Punt Lila compta amb un protocol d’actuació en cas d’haver de realitzar una atenció davant d’un presumpte cas d’agressió sexual, mobilitzant els recursos necessaris per atendre la víctima.


El Punt Lila es coordinarà de manera directa amb l’Àrea de Comerç i Turisme, organitzadora de la Santvi Fest, l’Àrea de Governació, la Policia Local, i l’empresa de seguretat privada contractada per garantir la seguretat durant la celebració de l’esdeveniment.

Us esperem per acomiadar l'estiu de la millor manera i en el millor entorn!


Santvi Fest 2019

Santvi Fest 2019

Fitxer: SANTVI_FEST_2019.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 326.38 kB

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 22.09.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^