X
Distintiu zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Sant Vicenç instal·la nous punts d'accés wifi gratuït en espais públics exteriors
També s'ampliaran els serveis de wifi gratuït del parc dels Germans Gabrielistes i dels equipaments municipals

Parc de Can Boada


Properament, els santvicentins i les santvicentines disposaran de nous espais wifi gratuïts d’alta qualitat a espais públics exteriors. Els nous punts s’instal·laran al parc de Can Boada i a la plaça de Poble. Aquestes actuacions s’emmarquen dins el programa Wifi4EU, cent per cent subvencionat per la Comissió Europea.


Els dos nous espais wifi exteriors se sumaran als que ja venen donant servei a la platja, al parc dels Germans Gabrielistes i a l’entorn de la zona esportiva.  


Sant Vicenç de Montalt és un del centenar de municipis de Catalunya seleccionats, entre els 3.400 europeus, que reben un ajut de 15.000 euros per finançar la instal·lació de connexions wifi gratuïtes en espais públics. A més de les noves instal·lacions de Can Boada i la plaça del Poble, la subvenció també permetrà l’ampliació dels serveis wifi gratuïts existents al parc dels Germans Gabrielistes i els diferents equipaments municipals.

L’objectiu és millorar la connectivitat per garantir que tots els ciutadans tinguin accés a internet i puguin beneficiar-se de serveis com ara la utilització de l’administració electrònica.


Actualment, ja s’està treballant en el projecte del parc de Can Boada, on ja s’ha definit la ubicació de les dues antenes que permetran la navegació les 24 hores del dia i 365 dies a l'any, de qualsevol usuari que es trobi en la zona de cobertura des de qualsevol dispositiu mòbil (Smartphone, tablet, portàtil...).

En el moment de connectar-se per primer cop a la Xarxa SantVi-Wifi, els usuaris hauran d’acceptar les condicions d'ús del portal i  ja podran navegar gratuïtament. Un cop que l'usuari entra en el sistema la primera vegada ja pot accedir a totes les zones Wifi gratuïtes del poble.


L’alcalde, Javier Sandoval,ha manifestat que el desplegament de la xarxa wifi gratuïta és una prioritat i que per aquest motiu es va demanar la subvenció europea.  Sandoval també ha expressat que “aquest nou servei proporcionarà un valor afegit a les zones d’oci i esbarjo del municipi i representarà un nou pas en l'aposta del govern municipal per apropar les noves tecnologies als veïns”.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 24.09.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^