X
Distintiu zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
"Els Garrofers": 20 anys fent camí al costat de les famílies!


El 19 d’octubre l’Escola Bressol Municipal "Els Garrofers" celebrarà el seu 20è aniversari amb una gran festa oberta a tothom a les instal·lacions del centre.


Escola bressol Els Garrofers

L'Escola Bressol commemorarà els seus 20 anys el dia 19 d’octubre amb una jornada festiva oberta a tothom, que inclourà una xocolatada, tallers, una cercavila de gegants, un concert infantil i una botifarrada que prepararà l’Associació Gastronòmica Els Golafres.


Els tiquets de la botifarrada tenen un preu de 3,50 euros i es poden comprar a la mateixa escola els dies 24 i 26 de setembre i 1, 3 i 9 d’octubre, de 9 a 9.30h i de 16.45 a 18h.


20 anys fent camí al costat de les famílies (1999-2019)

El servei va néixer com una iniciativa d’un grup de famílies. Més tard, l’Ajuntament en va assumir la gestió. Fins el curs 98-99, la llar d’infants Sant Jordi, amb infants des dels 18 mesos fins els tres anys, va compartir edifici amb el segon cicle d’educació infantil del CEIP Sant Jordi, situat al carrer Escoles.
Equip docent escola bressol
Equip docent escola bressol
Davant el creixement poblacional registrat durant els anys 90 i per tal de donar resposta a les necessitats de les famílies que demandaven que s’avancés l’edat d’ingrés dels infants al centre, es va construir un nou edifici. L’actual Escola Bressol Municipal "Els Garrofers" va ser inaugurada el 5 de juny de 1999, i va entrar en funcionament el curs 99-00, sota la direcció de Gemma Llongarriu Rodríguez que s’ha mantingut en el càrrec fins a l’inici d’aquest curs 2019-20. Esther Brunet Ezquerro va agafar el relleu en la Direcció, després que Llongarriu presentés la seva dimissió.


El creixement demogràfic que hi va haver al municipi entre els anys 2000 i 2007 amb la construcció de l’autopista i l’increment de la natalitat va motivar que es portessin a terme diverses obres d’ampliació a l’Escola Bressol, que va passar  de tenir quatre estances a tenir-ne vuit, inaugurant un espai de psicomotricitat i renovant altres espais.

Al llarg del temps i fins l’actualitat, les estances i els espais s’han anat adequant en equilibri a l’índex de natalitat i als nous canvis pedagògics, com l’espai de les arts, l’espai de manipulació i experimentació i l’espai de llum i color.Festa aniversari escola bressol

Festa aniversari escola bressol

Fitxer: FESTA_ESCOLA_BRESSOL.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 482,08 kB

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 25.09.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^