www.svmontalt.cat
L'espai que dona veu a tots els grups municipals s'emet els dimecres de 12.04 a 12.30h

RÓdio SantVi

L’emissora municipal RÓdio Santvi torna a emetre des d'avui dimecres 2 d'octubre el programa 'PolÝtica Municipal', un espai on hi tindran cabuda tots els grups amb representaciˇ al consistori santvicentÝ. El podreu escoltar, els dimecres de 12.04 a 12.30h.


Aquest espai es va estrenar la tenmporada 2019-2019 amb l'objectiu de donar veu a tots el grups municipals. iˇ municipal a l'emissora p˙blica. Els primers en passar pel programa setmanal, condu´t pel director de RÓdio Santvi, Alfons Murga, seran els representants de JxSVM. Els diferents grups s’aniran succeint, amb una distribuciˇ equitativa del temps, amb el segŘent ordre preestablert: PSC, PrimÓries, ERC, C's, 9SV, PP CUP, i, de nou, comenšarÓ la roda d’intervencions amb JxSVM.


En cada programa hi podran participar fins a dos representants a criteri del grup municipal. GrÓcies a aquest espai, els oients tindran l’oportunitat de conŔixer en directe i de primera mÓ els diferents punts de vista, els criteris i les opinions de tots els seus representants municipals.


El programa es podrÓ seguir en directe, al 107.4 FM, a travÚs de l’app SantviAPProp, i tambÚ podrÓ ser descarregat des del web de l’emissora.

Publicat el 02.10.2019