X
Mesures Covid gener 2021
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Continuen baixant les xifres d'atur a Sant Vicenç

Dades atur

Tot i que les dades d'ocupació del mes de setembre al Maresme no han estat positives amb un augment de l'atur de l'1,92%, Sant Vicenç de Montalt ha estat un dels tretze municipis que han aconseguit reduir el número de persones aturades. En total al nostre municipi, la llista de demandants d'ocupació ha baixat un 6,42% respecte al mes anterior. Amb l'actualització de dades, la taxa d'atur santvicentina se situa en el 8,36%.


En el darrer mes 14 persones han abandonat la llista de demandants d'ocupació. Les dades d’atur de setembre deixen el municipi amb 204 persones inscrites a les oficines d'ocupació com a demandants de feina. La taxa d’atur municipal (8,36%), tal i com ve passant habitualment, està per sota de la comarcal (11,17%), la provincial (10,11%) i la de Catalunya (10,09%).


Segons les dades elaborades per l'Observatori de Desenvolupament Local del Maresme, la comarca compta amb 23.643 persones aturades, 446 més que el mes anterior. En termes percentuals, l'increment de l'atur ha estat de l'1, 92% i les xifres mostren que s'han registrat augments de la desocupació en tots els sectors, excepte a la construcció, on l'atur ha baixat un 1,29%. Les dades del mes de setembre també indiquen que el 58% del total de persones que cerquen feina al Maresme són dones

LES DADES PER MUNICIPIS

A nivell local, 13 municipis han trencat la tendència comarcal i ha registrat lleugeres disminucions de la desocupació. Es tracta d'Arenys de Mar, Arenys de Munt, Dosrius, El Masnou, Montgat, Premià de Mar, Sant Iscle de Vallalta, Sant Pol de Mar, Sant Vicenç de Montalt, Teià, Tiana, Vilassar de Dalt i Vilassar de Mar. Premià de Dalt no ha registrat cap variació respecte al mes anterior.


Pel que fa a la taxa d'atur, els municipis que tenen menys desocupació són Tiana, Alella i Cabrera de Mar. La taxa d'atur és inferior al 7% en aquests pobles. En canvi, Pineda de Mar, Sant Cebrià de Vallalta, Santa Susanna i Tordera registren una taxa d'atur superior al 14%. 

Podeu ampliar aquesta informació, consultant el Report d'Atur del mes de juny en aquest  ENLLAÇ 

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 07.10.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^