X
L'ús de mascareta és obligatori
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
La santvicentina Duna R. Galán presenta el seu llibre a la Biblioteca La Muntala
Divendres 15 de novembre a les 20 hores


Duna Rodriguez Galán neix el 2002 i des de llavors s'ha bolcat en la seva passió per la lectura i l'escriptura i ha viscut més vides de les que es poden comptar gràcies a aquesta passió. Amb un esperit viatger i una ment capritxosa encara continua buscant vides atrapades en pàgines de paper.


Crónica de un llanto prolongado

El divendres 15 de novembre a les 20h tindrà lloc la presentació del llibre ‘Crónica de un llanto prolongado’ de la santvicentina Duna Rodríguez Galán a la Biblioteca municipal La Muntala.

La presentació anirà a càrrec de Nuria Cot, professora emèrita de l’Institut Esteve Albert, i amenitzarà l’acte Paca Rodrigo, cantant i coach de la veu. En acabar, se servirà cava entre els assistents  i la Duna signarà exemplars del seu poemari.


Els poemes de Duna Rodríguez Galán estan plens d'històries de gran tendresa que relaten les vides que sent haver viscut gràcies a la seva passió per la lectura i l'escriptura. En les seves pròpies paraules, la seva poesia de versos lliures intenten l'amor, el desamor i la solitud com a temes principals. 'És una cronologia del desastre, dividida en etapes, tant eufòriques com devastadores'. Poemes amb els que tots podem identificar-nos però alhora crear una història pròpia per a cada lector.


Presentació poemari de Duna Galán

Presentació poemari de Duna Galán

Fitxer: presentaciio_llibre_duna_galan.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 209,57 kB

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 12.11.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^