Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Els i les alumnes de l'escola Sot del Camp visiten l'Ajuntament
El tercer curs de l'escola santvicentina ha conegut el funcionament del consistoriVisita alumnes Escola Sot del Camp


Una cinquantena d'alumnes de tercer curs de l'escola Sot del Camp han visitat aquest dilluns 18 de novembre l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt per tal de conèixer les seves instal·lacions i el seu funcionament.


L'activitat, que realitzen cada any els cursos de tercer de les dues escoles del municipi, ha començat amb la rebuda de l'alcalde, Javier Sandoval, a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania, on els nens i nenes han pogut veure les tasques que es desenvolupen.


Seguidament, han visitat els departaments d’Informàtica, Secretaria, l’arxiu municipal i el despatx d'Alcaldia on l’alcalde els hi ha explicat curiositats relacionades amb la història del poble i els seus símbols com el significat de l’escut o dels colors de la bandera del municipi.


La visita ha finalitzat a la Sala de Plens on els i les alumnes han pogut fer-li preguntes a l’alcalde, veure la vara de batlle o bastó de comandament i conèixer com funciona l'Ajuntament, quants regidors hi ha, quines coses es decideixen als plens i molt més.  Visita alumnes Escola Sot del Camp

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 18.11.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^