X
Distintius residents zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Més de dues tones d'aliments per a famílies en situació vulnerable
L'Ajuntament fa un lliurament mensual d'aliments i productes d'higiene a una vintena de famílies del municipi


El rebost del Banc d’Aliments de Sant Vicenç de Montalt torna a fer molt de goig. La solidaritat de la ciutadania va tornar a fer-se evident en l’onzena edició del Gran Recapte, que va assolir un nou èxit recollint més de 2 tones d’aliments per repartir entre les persones més necessitades.

Gran Recapte

La campanya de recollida d'aliments d'El Gran Recapte organitzada el 22 i 23 de novembre pels Bancs d'Aliments ha recollit a Sant Vicenç de Montalt 2.500 quilos d'aliments. L'onzena edició ha registrat un 25% més de donacions respecte el 2018.


Les més de dues tones d'ajuda alimentària permetran cobrir les necessitats bàsiques a persones i famílies santvicentines en situació vulnerable. L'Àrea de Serveis Socials de l'Ajuntament és l’encarregada de coordinar i proporcionar mensualment un lot d'aliments bàsics i productes d’higiene a una vintena de famílies del poble amb limitats recursos econòmics.


Els principals productes que s’han recollit són aliments nutritius de llarga durada com la llet, l’oli, els llegums cuits i les conserves de carn i peix, la pasta, les galetes, l’arròs i el sucre.


L’alcalde de Sant Vicenç de Montalt, Javier Sandoval, s’ha mostrat molt satisfet pels bons resultats de la campanya i ha subratllat que l’èxit s’ha d’atribuir al paper que fan la Creu Roja, els voluntaris que són als supermercats on s’articula la recollida i el personal dels Serveis Socials Municipals que s’ocupa de l’emmagatzematge, classificació i distribució dels productes destinats a les famílies més necessitades. 



Gran Recapte


El Banc d’Aliments es trasllada a un local més accessible

Aquest mes s’ha fet efectiu el trasllat del Banc d’Aliments, que a partir d’ara està ubicat a la Seu d’Entitats Esportives, a tocar del Pavelló Municipal Toni Sors. El nou local té un accés fàcil des del carrer per als usuaris i una zona d’estacionament molt propera.  

La principal novetat d’aquest nou local és que ara es disposa d’un espai d’emmagatzematge més gran i amb molt millors condicions i més accessible.

El Banc d’Aliments de Sant Vicenç de Montalt és de titularitat municipal i està gestionat per personal dels Serveis Socials. Proporciona aliments i altres productes d’higiene als nuclis familiars del municipi de Sant Vicenç de Montalt que estan en situació de precarietat econòmica i que tenen dificultats per cobrir adequadament les seves necessitats.

Els productes que es lliuren a les famílies usuàries provenen de compres fetes directament per l’Ajuntament i puntualment d’aportacions i recollides solidàries de particulars o organitzades per empreses i entitats.


Des de la Regidoria de Benestar Social es fa una crida a empreses i comerços que tinguin excedents d’aliments perquè els facin arribar a aquest equipament solidari.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 27.11.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^