X
Ajuts extraordinaris Covid-19 per a empreses
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'Ajuntament cedeix 4 ordinadors portàtils a les escoles del municipi

Cessió ordenadors a les escoles


L'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ha cedit 4 ordinadors portàtils a les escoles Sant Jordi i Sot del Camp. És un material informàtic que, fins ara, s'ha fet servir a les dependències municipals del Centre Cívic El Gorg.


La Regidoria de Noves Tecnologies ha renovat i actualitzat els equips informàtics portàtils que es fan servir a l’equipament cultural per a realització de cursets, presentacions, reunions..., per tal de millorar els serveis municipals que es presten a la ciutadania. Per aquest motiu, s'han substituït els 4 aparells que no compleixen amb els paràmetres necessaris per al desenvolupament de les tasques pròpies de la funció pública però sí que poden tenir un ús adequat per a altres fins, com els educatius.


És el cas d'aquests 4 ordinadors que s’han cedit a les escoles per al seu ús en projectes educatius i/o tasques internes del professorat. A més, s'allarga la vida útil d'aquest material informàtic, es contribueix a polítiques adequades de reutilització i reciclatge, i es dóna resposta a projectes amb una finalitat social a Sant Vicenç.


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 29.11.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^