X
Distintius residents zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'Ajuntament demana la col·laboració dels veïns per combatre les ocupacions conflictives


Es demana que si es detecta que algú vol ocupar il·legalment un habitatge, es truqui a la Policia local al 93 791 04 09.

Tot i que a Sant Vicenç de Montalt no hi ha un nombre elevat d’ocupacions il·legals al poble, l’Ajuntament vol la col·laboració veïnal per combatre les ocupacions conflictives que resulten un problema per a la convivència ciutadana.

Hi ha diversos tipus d’ocupacions, i algunes poden passar totalment desapercebudes a la comunitat: per exemple, hi ha el cas de famílies que entren en pisos deshabitats per necessitat, o el de persones que han deixat de pagar el lloguer o la hipoteca, per la raó que sigui, però no han abandonat l’habitatge.

La col·laboració veïnal

A l’altre extrem, hi ha les ocupacions conflictives que generen malestar entre els veïns propers i que poden degenerar en altres infraccions. Per combatre aquestes ocupacions cal actuar «de forma proactiva» i per fer-ho, a l’Ajuntament li és necessària la col·laboració dels veïns.


El consistori vol mentalitzar els veïns de la seva importància a l’hora d’evitar ocupacions il·legals, o de combatre-les i demana que siguin els ciutadans, que són els qui «ho pateixen de més a prop», els qui col·laborin amb la institució a l’hora, sobretot, de prevenir, de detectar i de denunciar les ocupacions més conflictives.

En aquest sentit, es demana que si es detecta que algú vol ocupar il·legalment un habitatge, es truqui a la Policia local al 93 791 04 09.


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 29.11.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^