Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Encara no teniu el Calendari SVM 2020?
Els lliurem a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania fins a esgotar existències

calendari SVM 2020Si no vàreu poder recollir el Calendari SVM 2020 durant la Fira Nadal, a l’Oficina d'Atenció a la Ciutadana en tenim. El nostre horari és de dilluns a divendres, de 9 a 14h, i els dimecres també de 16 a 19.30h, i repartirem exemplars d'aquest almanac genuïnament santvicentí fins a esgotar existències.


El Calendari SVM 2020 és una iniciativa de la Regidoria de Cultura i Festes, dedicat enguany al comerç santvicentí i confeccionat amb les fotografies finalistes del 12è concurs ‘Un tastet de Sant Vicenç´. En aquest almanac, mes a mes, anireu trobant les dates rellevants, festes i convocatòries esportives o culturals, celebracions d'associacions i entitats o diades de reivindicació. Tot plegat, un ampli conjunt d'activitats que es duran a terme al municipi l'any que ve i que podreu gaudir en família.


La portada del calendari s'ha reservat per a la foto de la guanyadora del concurs, Gemma Llongarriu. A l'interior, trobareu imatges de Miguel Sanz, Joan Buch, Carmen Conde, Óscar Arroyo, Margarita Bertran, Núria Briansó, Janira Quesada i Luís Fernando García. En aquesta edició els textos que acompanyen les fotografies són del novel·lista, poeta i crític d'art català Joan Perucho, de qui l’any 2020 es commemora el centenari del seu naixement.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 16.12.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^