X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Sant Vicenç de Montalt recapta més de 2.700 euros per la Marató


Diverses entitats del municipi han col·laborat amb la telemarató solidària de TV3.

LA MARATÓ 2019


La feina de diverses entitats santvicentines i la participació solidària dels santvicentins i les santvicentines han permès arribar a la xifra de 2.774 € de recaptació per a la Marató de TV3, aquest any dedicada a les malalties minoritàries.




LA MARATÓ 2019




Les activitats que més han aportat a la Marató d’enguany han estat les organitzades per l’Ampa de l’escola Sant Jordi, que han aconseguit 1.023 euros € de recaptació. El Festival ‘La volta al món sobre rodes’ amb el que el Club de Patinatge Artístic de Sant Vicenç de Montalt va celebrar el seu 15è aniversari ha estat altra de les activitats més populars, recaptant 915 €. L’Associació Excursionista Montaltrek també va voler contribuir a la Marató donant 436 €, xifra que es correspon amb el número de participants a l’11 Marxa Cims dels Tres Turons. Finalment, l’ANC local ha fet una aportació de 400 € a la telemarató solidària.


Totes i cadascuna de les entitats que enguany s’han sumat a la iniciativa han aportat el seu gra de sorra per fer possible la recaptació de més 2.700 €. 


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 17.12.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^