X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
El nucli antic de Sant Vicenç s'omple de gom a gom amb motiu de la 8a Fira de Nadal


Vegeu un tast de les moltes imatges que ens va deixar la Fira de Nadal en aquest  ENLLAÇ.

Fira de Nadal 2019

Èxit de la Fira de Nadal, organitzada per les regidories de Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt, amb la col·laboració d’entitats, empreses i establiments comercials locals i de fora del municipi.


El passat cap de setmana, la plaça del Poble i el seu entorn es va omplir amb parades que van vendre tot tipus de productes artesanals com embotits, formatges o pastissos, a més de detalls per guarnir les llars o per regalar ara que s’apropen els dies més assenyalats del Nadal. La mostra ha servit per donar a conèixer el teixit comercial del nostre municipi i de l’exterior.

Fira de Nadal 2019



Els més petits van tenir també el seu protagonisme durant la fira. Els tallers i les activitats familiars van ser un dels grans atractius. Va haver-hi tallers de manualitats i maquillatge; xerrades i sessions de ioga i relaxació ofertades per l’Espai Neraida; xocolatada; espectacles... Però, l’activitat estrella de la 8a Fira de Nadal va ser una espectacular bola inflable que va aterrar al bell mig de la plaça per omplir aquest espai de fantasia, joc i màgia de la mà de dos follets i del Pare Noel.


A més a més, l’Associació Gastronòmica Els Golafres van servir el tradicional caldo de Nadal i el Grup Fotogràfic de Sant Vicenç va realitzar un munt de fotografies a tots els visitants que van passar pel photocall de la fira.


Tampoc va voler faltar a la cita, l’Ampa de l’escola Sant Jordi i la seva parada solidària, on es van recaptar 1.023 €  per a la Marató dedicada enguany a les malalties minoritàries.


Fira de Nadal 2019



A banda de la fira pròpiament dita, cal destacar també la inauguració dissabte al migdia del pessebre monumental, elaborat pels Amics dels Pessebres, que aquest any està dedicat al parc dels Germans Gabrielistes.


Durant els dos dies que va durar la mostra, a la carpa de l’Ajuntament es van lliurar exemplars del Calendari SVM 2020, bolígrafs i imants de nevera amb la marca turística del municipi ‘Del mar al Montalt’.


L’alcalde, Javier Sandoval, ha fet una valoració ‘molt positiva’ d’aquesta vuitena edició de la Fira de Nadal, i ha reiterat que durant els dos dies de la mostra ‘el nucli antic de la vila ha estat ple de gom a gom’. Sandoval ha destacat que ‘ha estat una fira per a totes les edats’ i ha subratllat ‘l’esforç i dedicació de tots els treballadors de l’Ajuntament i la implicació d’entitats, artesans i comerciants, que durant aquest cap de setmana, han posat tot i més de la seva part perquè la fira fos el que va ser: un èxit’.



Fira de Nadal 2019

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 17.12.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^