X
Distintius residents zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
El Tió, els pessebres, l'esport i la música, copen l'agenda nadalenca d'aquests dies
Dimecres 25 de desembre, els més menuts de casa tenen una cita ineludible amb el Tió santvicentí


Fins al 22 de gener, les vigílies de festa i festius es podran visitar el pessebre i les exposicions nadalenques dels Amics dels Pessebre al Casal de Cultura.


Orfeó Parroquial El Delme

Les activitats nadalenques continuaran centrant l'atenció del poble en els propers dies. De fet, dissabte dia 21, a les 21.30h, el jovent té una cita a l'Espai Jove  per compartir sopar, música, diversió i jocs amb motiu del Nadal. I diumenge dia 22, serà el Club Ciclista Xurribikers qui encapçali la tradicional pujada del pessebre al cim del Montalt. La sortida es farà a les 8h des de davant de l'Espai Jove.


Dimarts dia 24, a les 11 de la nit, se celebrarà a l'església de Sant Vicenç la tradicional Missa del Gall que, un any més, comptarà amb la participació de l'Orfeó Parroquial El Delme. I com ja és habitual, en sortir es farà una visita nocturna al pessebre i a les exposicions nadalenques organitzades pels Amics dels Pessebres al Casal de Cultura. També hi haurà tast de torrons, neules i cava.

Pessebre 2019




El programa festiu nadalenc continuarà el dimecres dia 25 amb el Tió de Nadal.  L'activitat està dirigida als infants que podran recollir regals -una joguina i llaminadures (aptes per a persones celíaques)- donant cops de bastó al Tió. L'acte tindrà lloc a la plaça del Poble entre les 11.30 i les 13h i està organitzat per la Regidoria de Cultura i Festes. A més, el dijous dia 26, es disputarà el tradicional partit de futbol que, any rere any, enfronta a un grup de superveterans d'aquest esport. L'esdeveniment, impulsat per la Regidoria d'Esports, començarà a les 11 del matí al Camp Municipal de Futbol. Tancarem setmana, el diumenge dia 29, a l'església de Sant Vicenç on l'Orfeó Parroquial El Delme oferirà el seu concert de Nadal. La cita és a les 6 de la tarda.




El Tió



Consulteu totes les activitats que es duran a terme aquestes festes de Nadal en aquest programa:


Programa Nadal 2019

Programa Nadal 2019

Fitxer: PROGRAMA_NADAL_2019.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 6
Mida: 4.22 MB

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 18.12.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^