X
Preemergèrcia sequera
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'Ajuntament implantarà la zona verda per afavorir l'aparcament dels veïns als barris de la zona litoral
Les zones verdes seran d'ús exclusiu per a residents de l'1 de juny al 30 de setembre


Els residents que fan servir vehicles de rènting o d’empresa podran obtenir gratuïtament el distintiu per aparcar a les zones blava i verda.

Zones verdes


El passat 24 d'octubre es va celebrar un ple ordinari, en el qual es van aprovar inicialment una sèrie de canvis, respecte a l'aparcament al municipi, que entraran en vigor, aproximadament la segona setmana de febrer, un cop aprovada definitivament l'ordenança que regula l'estacionament en les zones blava i verda del municipi. 


En aquella sessió plenària s'introduïren diverses modificacions en la normativa local, entre les quals destaquen les que tenen per objectiu facilitar l'aparcament al municipi a les persones que hi viuen. En aquest sentit es donava llum verda a la creació de la zona verda, reservada exclusivament per a residents i que permet aparcar-hi gratuïtament a les persones que disposin del corresponent distintiu. Les zones verdes seran d'ús exclusiu per a residents de l'1 de juny al 30 de setembre, mentre que la resta de l'any hi podrà aparcar tothom.


Entre les novetats, cal destacar també que les persones empadronades a Sant Vicenç que utilitzin regularment vehicles de rènting o d'empresa deixaran de pagar els 70 euros de l'abonament que permet l'aparcament gratuït a totes les zones blaves i verdes del municipi, i podran obtenir un distintiu gratuït a l'OAC de la Policia Local (Av. Països Catalans, 1), acreditant ser el conductor/a habitual del vehicle.

Recordar que els titulars dels distintius poden estacionar gratuïtament a totes les zones blaves i verdes sense limitació horària amb l'única excepció de la zona blava situada al passeig del Marquès Casa Riera i el tram del carrer la Pau urbanitzat i assenyalat, durant el període comprès entre l'1 de maig i el 31 d'octubre.

Totes les zones blaves i verdes estaran senyalitzades horitzontalment amb el color corresponent.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 02.01.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^