Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Eva Sans medalla de bronze al Campionat de Catalunya de Cros Curt

Eva Sans

El passat 22 de desembre es va celebrar el Campionat de Catalunya de Cros Curt Individual i de Clubs al circuit del Pavelló d'Esports de Calonge, coincidint amb el I Cros de Calonge i Sant Antoni, on va participar l’atleta santvicentina Eva Sans, aconseguint la medalla de bronze juntament amb les seves companyes d’equip Ana Esther Fidalgo, Verònica Fernandez i Àngela Pareja.

Les atletes del GA Lluïsos de Mataró tot i competir com a equip màster, on la més jove té 41 anys, van assolir un més que meritori 3r lloc a la classificació per equips i la classificació directa pel Campionat d’Espanya.

Després de tancar el 2019 amb un nou èxit, Sans ja està preparant la seva participació en la prova de Salt del Campionat d’Europa de Pista Coberta que se celebrarà el proper mes de març a Braga, Portugal.

Donem l’enhorabona a l’Eva i les seves companyes d’equip pel bon resultat i per la classificació al Campionat d’Espanya i li desitgem a l’atleta santvicentina un nou èxit al Campionat d’Europa.