X
Prròroga mesures Covid-19
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Renovació de les targetes del bus de Sant Vicenç per a l'any 2020
La targeta permet pujar il·limitadament al bus durant el 2020 i té un cost de 3 euros


Durant l’any 2019 l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania de l’Ajuntament va lliurar un total de 372 targetes de bonificació del bus urbà, de les quals 156 corresponien a joves d’entre 12 i 16 anys, 214 a persones jubilades o pensionistes i 2 a persones amb discapacitat.

TARJA BUS URBÀLa targeta de bonificació dona dret a utilitzar il·limitadament i de manera gratuïta el servei de transport públic urbà a aquelles persones empadronades al municipi, que reuneixin alguna d'aquestes condicions: jubilat, pensionista, persones que tinguin un grau de discapacitat igual o superior a un 33%  i els joves entre els 12 i els 16 anys.


Per renovar la vostra targeta de bonificació del bus urbà, us haureu d'acostar a l'OAC de l'Ajuntament (C/ Sant Antoni, 13) a tramitar-la, ja que la targeta de l'any 2019 quedarà fora de servei a partir de l’1 de març.


Les renovacions es fan de dilluns a divendres, de 9 del matí a 2 de la tarda, i els dimecres de 16 a 19.30 h. Caldrà que aporteu una fotografia, mida carnet, actual i en color. La renovació té un cost de 3 euros. La nova targeta us serà lliurada al dia següent d'haver-la sol·licitat.


Si a partir de l’1 de març, accediu al bus urbà amb una tarja caducada, el conductor us demanarà que aboneu l'import del bitllet.


Les persones que tramitin per primera vegada l'emissió de la tarja, a més de la fotografia també caldrà que aportin el DNI, Tarja de Residència o Passaport i documentació que reflecteixi la condició de jubilat, pensionista, o discapacitat, segons el cas. Les noves emissions es fan durant tot l'any i també tenen un cost de 3 euros.


La targeta del bus es pot tramitar en línia  

Amb l’objectiu d’evitar cues innecessàries i donar una millor atenció ciutadana, les targetes del bus també es poden tramitar des del web municipal.

Només caldrà que empleneu aquest  FORMULARI  amb el nom, els cognoms i la data de naixement i adjuntar-hi una fotografia tipus carnet i al dia següent ja el podreu recollir i pagar en efectiu o amb targeta a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (C/ Sant Antoni, 13).


Tanmateix, aprofitem per oferir-vos informació relativa al Sistema Tarifari Integrat de l’ATM que permet la utilització de diferents models de transport (metro, autobusos urbans, metropolitans e interurbans, tramvia, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya i Renfe Rodalies) necessaris per realitzar un desplaçament amb un únic títol de transport.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 08.01.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^