X
Ús obligatori de mascareta
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'Ajuntament treballa per a prevenir la violència de gènere des de les escoles


S'han programat una seixantena de tallers destinats a prevenir i conscienciar davant les violències masclistes i potenciar la igualtat de gènere.

Tallers per prevenir la violència masclista


La Regidoria d’Igualtat, creada en aquesta legislatura, ha programat una seixantena de tallers destinats a prevenir i conscienciar davant les violències masclistes per als alumnes de 5è i 6è de primària de les escoles Sant Jordi i Sot del Camp i els nois i les noies d’ESO i batxillerat de l’Institut Esteve Albert.  Els tallers de tres hores de durada començaran al gener i s’allargaran fins al maig.


Els objectius fonamentals són treballar la igualtat dona-home entre la nostra joventut, en tots els àmbits. La finalitat és trencar estereotips i prevenir en un futur proper el sexisme i la violència de gènere.


L’Educadora social de l'equip dels Serveis Socials Municipals i la TIS de l’institut seran les encarregades de portar a terme els tallers i l’activitat de cloenda la dinamitzaran dues activistes feministes.

La regidora d'Igualtat i Ensenyament, Maria Villalta, ha explicat la importància d'aquests tallers per lluitar contra les desigualtats i construir una nova cultura sense diferències de gènere. Villalta també ha apuntat que ‘la formació i la sensibilització als joves, envers la violència de gènere és bàsica per treballar d’arrel aquest tema, ja que la conscienciació envers les agressions sexuals faran que es puguin detectar abans, i posar solució a aquesta xacra social que afecta a les dones’.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 08.01.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^