X
Anul·lada la Festa Major d'Estiu 2020
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Paco Mir porta la comèdia 'Clochard' a Sant Vicenç
Dissabte 18 de gener, a les 22.30h, al Centre Cívic El Gorg


La companyia Grappa Teatre recupera el treball de fer teatre basat en el gest i on abunden les situacions còmiques, però sense estar exemptes de tendresa i sentiments.


Clochard

L'escenari del Centre Cívic El Gorg aixecarà el teló el dissabte 18 de gener, a les 22.30h, per rebre l'espectacle Clochard amb la Grappa Teatre, sota la direcció de Paco Mir d'El Tricicle i interpretada pels actors Teresa Ros i Gilbert Bosch.

Clochard és la paraula francesa que defineix els rodamons que viuen en els parcs urbans i que dormen sota els ponts, i és també el nom que ha escollit Grappa Teatre per escenificar un muntatge sense text, basat en el gest i on abunden les situacions còmiques, però sense estar exemptes de tendresa i sentiments.


Al llarg de l'obra, un executiu primmirat, amant del treball i l'ordre, té diverses trobades amb una rodamón que viu al seu aire i GAUDEIX amb el poc que té, que és res. Clochard mostra la història de les trobades entre dos personatges típics d'una gran ciutat, enmig d'un espai tan neutral com és un banc de qualsevol parc urbà. Dia a dia, aquests dos personatges antagònics es van acostant fins a trobar, fins i tot, punts en comú a les seves vides.


Amb aquesta obra, Grappa Teatre recupera l'estil que els caracteritza des de fa quinze anys (fer teatre sense paraules), amb un espectacle fresc, ric en ironia, sentiments i tendresa, que vol recollir la tradició dels còmics que s'han apropat als estrats socials més baixos d'una forma poètica.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 11.01.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^