Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
La Muntala ens ofereix un maridatge de teatre, vins i caves
Entrades exhaurides


Dimarts 21 de gener, nit de teatre, vins i caves al Centre Cívic El Gorg amb l'actor de Comediants, 
Andrés Cavallin, i el sommelier de La Copa Negra, Arnau Barangé.


Maridatge literari


En el marc de la Festa Major de Sant Vicenç 2020, la Biblioteca Municipal La Muntala i la Regidoria de Cultura i Festes promouen una iniciativa que pretén acostar el teatre i la cultura enològica a la ciutadania a través d’un espectacle basat en històries escrites i dramatitzades per l’actor Andrés Cavallin, maridat amb vins i caves


Anguilas
és un monòleg que parla de la memòria, la identitat, la immigració i la integració. Un viatge tragicòmic, ple de poesia i d’humor, que va des de la infantesa en el riu de la Plata fins al present, en terres catalanes. I mentre Cavallin ens descobreix un lloc, un punt de trobada, un mirall en què reflectir-nos, el sommelier de La Copa Negra, Arnau Barangé, ens guiarà en un viatge de descoberta pel món del vi i del cava.


El maridatge literari se celebrarà el dimarts 21 de gener a les 9 de la nit al Centre Cívic El Gorg. Les entrades es posaran a la venda a partir del 13 de gener a la Biblioteca al preu de 10 euros. Places limitades.


ANGUILAS D'ANDRÉS CAVALLIN

Anguilas és una peça teatral que aborda el tema de l'emigració a través de l'experiència d'un actor argentí descendent d'europeus. L'espectacle recorre la seva infància, en un país on els europeus eren considerats ‘els estrangers’, fins a la seva edat adulta en la qual ell mateix va haver d'emigrar, per convertir-se de nou en ‘estranger’ a la terra dels seus avantpassats.

Com a immigrant argentí a Espanya, la seva peripècia vital va travessar també la recent crisi econòmica que va tornar a generar, al seu torn, l'emigració de milers de joves mancats d'oportunitats. Anguilas planteja una reflexió al voltant de la identitat, la recerca de les arrels i l'emigració d'anada i tornada, fabulada amb una barreja d'humor i tensió dramàtica, que pretén recordar-nos que la història es repeteix davant els nostres ulls una i altra vegada.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 12.01.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^