X
Sessions participatives POUM
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Els veïns i veïnes de Sant Vicenç podran aparcar de franc a la zona del CAP de LLavaneres

Reunió alcaldes


L’alcalde de Sant Vicenç de Montalt, Javier Sandoval, i l'alcalde de Sant Andreu de Llavaneres, Joan Mora, han mantingut aquest dimarts al migdia una reunió de treball per parlar sobre temes de mobilitat i, més concretament, de la renovació del conveni de col·laboració en matèria d'intercanvi de zones blaves entre els dos municipis.


En aquesta trobada, els dos alcaldes han arribat a l’acord d’incrementar el número de places de zona blava que cada municipi posa a disposició de l’altre perquè els seus respectius veïns puguin aparcar-hi gratuïtament.


Així, un cop signat el nou conveni, a banda de les dues zones d’aparcament que es troben ubicades a tocar de l’estació de RENFE de Llavaneres, en la banda de mar, els santvicentins que disposin de distintiu de resident autoritzat també podran aparcar gratuïtament els seus vehicles a la zona del CAP del municipi veí.



A canvi els llavanerencs amb distintiu del seu municipi, a més de poder continuar aparcant de franc a la zona blava del carrer Pica d'Estats i a l’aparcament de sorra del carrer de la Pau, també podran fer-ho a les zones blaves de l’avinguda Toni Sors.


L’alcalde de Sant Vicenç, Javier Sandoval, ha destacat ‘la importància de la bona entesa i col·laboració entre municipis veïns de cara a millorar els serveis oferts a la ciutadania'. Sandoval també s’ha felicitat perquè ‘aquest acord beneficiarà els veïns de les dues poblacions, ja que els hi facilitarà la mobilitat en zones de les dues poblacions que visiten amb molta assiduïtat’.


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 21.01.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^