www.svmontalt.cat
Del 24 al 26 de gener es disputarà la I Copa Infantil Sant Vicenç de Montalt


Consulteu en aquest  ENLLAÇ  els horaris dels partits.

I Copa Infantil Bàsquet SVM



Els millors equips de bàsquet base masculins d'Espanya es veuran les cares a la I Copa d'Infantil Sant Vicenç de Montalt. FC Barcelona, Joventut de Badalona, Reial Madrid, Coosur Reial Betis, València Basket, Unicaja de Màlaga, Bàsquet Saragossa i, l'amfitrió, CB Maresme 3 Viles disputaran del 24 al 26 de gener la I Copa Infantil Sant Vicenç de Montalt que es va presentar el divendres 17 de gener a l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt.

El gruix de la competició es jugarà al Pavelló Municipal Toni Sors, menys 4 partits que se celebraran al pavelló poliesportiu de Caldes d´Estrac. En el grup A es disputaran un lloc a la final al Joventut de Badalona, Maresme 3V, Reial Madrid i Unicaja de Màlaga. En el grup B, el Basket Saragossa, el FC Barcelona, el Reial Betis i el València Basket. La final tindrà lloc el diumenge 26 de gener a les 11:45 a Sant Vicenç de Montalt.


Organitzat pel CB Maresme 3 Viles, l'esdeveniment s'ha pogut portar endavant gràcies a la col·laboració i la bona entesa dels ajuntaments de Sant Vicenç de Montalt i de Caldes d´Estrac.


La qualitat dels equips i el format de competició fan de la I Copa Infantil de Sant Vicenç de Montalt un torneig molt atractiu i amb una exigència competitiva molt alta, però a l'hora aquest torneig també tindrà un impacte positiu sobre el turisme i el teixit comercial, de restauració i hoteleria del municipi, ja que reunirà més d'un centenar de participants, entre jugadors i entrenadors, a banda dels familiars, acompanyants i seguidors.


L'alcalde de Sant Vicenç, Javier Sandoval, ha destacat ‘l´aposta ferma que fa el govern municipal per l'esport base', i ha subratllat que ‘l'èxit del torneig està assegurat i es convertirà en tot un referent'. Sandoval també ha manifestat que 'necessitem més tornejos com el d'aquest cap de setmana per continuar impulsant la promoció de l'esport de base i perquè, cada cop més, nens i nenes del poble practiquin el bàsquet i l'esport en general'.



I Copa Infantil Bàsquet SVM

I Copa Infantil Bàsquet SVM

Fitxer: I_COPA_BASQUET_INFANTIL_SVM.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 114.43 kB

Publicat el 20.01.2020