X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
En marxa les obres de perllongament de vorera a l'avinguda Montaltnou


L’actuació servirà per millorar la mobilitat a peu entre la riera del Gorg i la parada de l’autobús de la rotonda de Can Muntané.

Obres vorera Montaltnou




Demà, dimecres 29 de gener, s’inicien les obres de perllongament de la vorera a l’avinguda Montaltnou entre la riera del Gorg i la parada de l’autobús de la rotonda de Can Muntané. L’actuació té un pressupost de 55.265 euros, dels quals 30.517 € van a càrrec de la Diputació de Barcelona, titular de la via, i 24.748,15 € seran finançats amb fons de l’Ajuntament. Les obres tindran una durada de dos mesos i les portarà a terme l’empresa  Artea Mediambient, SL.


L’actuació consisteix en la construcció d’un nou tram de 150 metres de vorera de 1,8 metres d’amplada al marge oest de la carretera per tal de connectar la parada d’autobús amb la vorera de la riera del Gorg, la instal·lació de cinc bàculs d’enllumenat per il·luminar el nou tram de vorera, així com l’adequació del drenatge de la carretera mitjançant cinc embornals que es connectaran a un nou tram de col·lector que s’empalmarà amb el col•lector existent a l’alçada de la parada d’autobús.


Donada l’amplada de la calçada, es desplaçaran els carrils de circulació sense provocar afectacions de trànsit. En cas de necessitat puntual d’habilitar un pas alternatiu, aquest es regularà amb senyalistes.



Obres vorera Montaltnou

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 28.01.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^