www.svmontalt.cat
El número de visites s'ha incrementat un 36,25% respecte a l'any anterior


Un 72 % de les persones usuàries del web municipal van accedir-hi a través de telèfons mòbils o tauletes digitals.

Web Municipal



El web municipal de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt va rebre l'any 2019 més de 1.864.000 visites i més de 100.000 visitants únics, unes xifres que alimenten el creixement sostingut dels darrers anys i que suposen un increment del 36,25% en relació als números registrats l'any anterior.


De les dades estadístiques obtingudes es desprèn un augment substancial de l'ús del mòbil en relació a l'ordinador per tal d'accedir i consultar als continguts del web, situant-se en un 72% si sumem telefonia i altres dispositius mòbils, com les tauletes. Cal recordar que al 2017 es va renovar el disseny i l'accessibilitat del web municipal, per tal de fer-la més responsiva i adaptable a tot tipus de plataformes mòbils.


També s'ha registrat un augment del trànsit a través de la xarxa social Facebook i de l’aplicació SantviAPProp consolidant aquests mitjans com la principal finestra per portar visitants al web municipal. 


Al 2019 es van publicar a la web municipal svmontalt.cat més de 600 notícies i 725 actes d'agenda, entre d'altres. De nou, la secció d'Agenda, les notícies, els àlbums de fotos, les ofertes de feina, la guia comercial i l’apartat de tràmits han estat les seccions més visitades.


L'any passat es van tramitar a través de l’apartat de Formularis de la web municipal més de 370 sol·licituds d’espais municipals, 40 targetes de bonificació del bus urbà, 197 certificats d’empadronament, 22 avisos de desperfectes a la via pública i prop d’un centenar d’inscripcions a tallers, cursos i activitats diverses.


Pel que fa a a bústia ciutadana L'Ajuntament + aprop, l’espai de la web on es recullen els suggeriments, opinions i queixes de la ciutadania, en els darrers 12 mesos s’han rebut 185 missatges. D’altra banda, a través de l’aplicatiu SantviAPProp la ciutadania va comunicar un total de 152 incidències a la via pública. 


Un total de 280 usuaris estan subscrits a la llista de distribució del web municipal i reben regularment les notes de premsa i el butlletí digital al seu correu i 1.100 usuaris tenen descarregada als seus telèfons mòbils o tauletes digitals  l’APP municipal SantviAPPop.


Els mesos d’octubre i gener són els que van registrat més visites al web municipal amb 307.312 i 233.847 respectivament. Per contra, desembre i febrer han estat el mesos amb menys visites amb 97.396 i 103.647 respectivament.

Publicat el 03.02.2020